Historie

Het is allemaal begonnen op drie koningendag 1951 in cafĂ© Ruud Jansen aan de Kazernestraat in Oss. Enkele visser wilde meer dan ongeorganiseerd hengelen en besloten een clubje op te richten. Dat clubje wat in 1951 is opgericht is nu uitgegroeid tot een vereniging van bijna 2700 leden. Wie had dat ooit gedacht.

Heden

H.S.V. Ons Genoegen organiseert elk jaar verschillende wedstrijden en sportuitwisselingen. Zo zijn er wedstrijden voor de junioren, senioren en de veteranen. Deze wedstrijden richten zich allemaal op de witvisserij.

H.S.V. Ons Genoegen is een club welke ook de jeugd probeert te stimuleren voor het vissen. Door regelmatig voorlichtingen te houden over het vissen en een jeugdcompetitie te organiseren hopen we de jeugd het (ont-) spannende element van het vissen bij te brengen.

Het bestuur bestaat uit de volgende personen

MIchel van der Steen
Interim Voorzitter
Rob Verheijen