Vergunningen

De Vispas kan worden aangevraag bij "van Mulekom Hengelsport" aan de Smalstraat 80/82, 5341 TX in Oss

In de winkel vul je een VBL (Voorlopig Bewijs Lidmaatschap) in en betaal je direct de contributie en de eenmalige administratiekosten. Je krijgt dan de "Landelijke Lijst van Viswateren" en de vergunning van H.S.V. Ons Genoegen met daarop de wateren van onze vereniging vermeld. Het VBL zal opgestuurd worden naar Sportvisserij Nederland en binnen 21 werkdagen zul je de definitieve Vispas thuisgestuurd krijgen.

Document
Prijs nieuwe leden
 Bestaande leden (betaling via automatische incasso)
Bestaande leden (betaling via accept giro)
 VIspas
 € 35,00
 € 29,00
 € 34,00
 Jeugd Vispas
 € 21,00
 € 16,00
 € 21,00
 Extra Vispas (hoofdlid bij een andere vereniging)
 € 19,50
 € 14,50
Nachtvis toestemming vijvers Oss 2016 (introductieprijs)
 € 10,00

• Een lidmaatschap is geldig voor een kalenderjaar en loopt van 1 januari tot 31 december.
  • Het lidmaatschap zal automatisch verlengd worden voor het volgende kalenderjaar.
  • Opzeggen van de vispas voor het volgende kalenderjaar dient te geschieden voor 1 oktober.

Naast bovenstaande documenten verkopen wij vanaf januari 2017 ook dagvergunningen en weekvergunningen voor "toeristen". De dagvergunning en de weekvergunning is enkel geldig op de viswateren welke aangegeven staan op de pagina viswater.

Document Prijs
Dagvergunning
€ 5,00
Weekvergunning